Vi ste ovde: NaslovnaLovLov & RibolovLov poljske jarebice i jarebice kamenjarke u Makedoniji

Lov poljske jarebice i jarebice kamenjarke u Makedoniji

3482 putaCena aranzmana                                                                                                1.100 €              
Lokacija                                                                            Kumanovo,40km od Skoplja
Sezona                                                                                      11.oktobar-15.decembar
Način lova                                                                                         Sa lovačkim psima

Opis

Ukoliko želite da Vas mi sačekamo na aerodromu ili da sami dođete do svog odredišta,  lovišta koja Vam nudimo se nalaze sat vremena vožnje autom od međunarodnog aerodroroma u Skoplju.  
Lovište u Kumanovu ima najbolju konfiguraciju terena i razne vrese kultura na istim koji upravo odgovaraju ovoj vrsti divljači.
Poljska jarebica  živi u poljima i to u ravnici. Najviše voli predele gde ima poljskih useva na manjim parcelama, a da su zasejane žitom, prosom, krompirom, kukuruzom, detelinom i repom. Tu ima dosta raznovrsne hrane za kojom ne mora daleko da leti, a i lako nađe zaklon.
Lov na jarebice je jako atraktivan, isključivo se love psima ptičarima, gde jarebice poleću u manjim jatima, ispuštajući karakterističan zvuk. Lete jako nisko i jako brzo, stoga lovci i vole ovaj lov. Oružije za lov jarebica je isključivo puška sačmarica, gde se koristi 2.5 mm krupnoće zrna.
Jarebica kamenjarka se lovi slično kao i poljska jarebica, ali sa određenim razlikama koje su prisutne u lovu: pretraživanjem, prigonom i pogonom.
Smeštaj
 Kao Vaš smeštaj možemo Vam ponuditi etno selo koje se nalazi na 15km od Kumanova, ali se jedan deo lovišta nalazi na 100m od etno sela.
Klimatizovane sobe sadrže mini bar, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, besplatan bežični internet koji je dostupan u celom objektu. Kupatila u sobama opremljena su tušem i fenom za kosu.
  U ponudi ima besplatan otvoreni bazen, wellness-spa centar, sopstvenu vinariju i privatan parking.
Restoran u etno selu raspolaže prostranom letnjom baštom, u kojoj se može smestiti do 250 osoba. Ponuda etno sela takođe obuhvata uslugu iznajmljivanja bicikla i automobila. Prevoz se može organizovati na zahtev i uz doplatu.
U cenu aranzmana ulazi
Organizacija 3 dana lova 4 noćenja(pun pansion)
Pozivno pismo
Sva dokumenta potrebna za lov
Pratnja strucnog lica u lovu
18 poljskih jarebica ili 9 kamenjarki
Mogući dodaci
Jednokrevetna soba – 20€ po noći
Iznajmljivanje oružja – 25€  dnevno
Transport od aereodroma do lovišta i nazad – 180€
Transport u lovu - 50€ po vozilu
Aranžman ne uključuje: piće, prevoz do Makedonije i nazad.
Cena za turistu                                                    280€ (4 noćenja sa punim pansionom).

Dodatne informacije
 Ukoliko želite da ponesete svoje omiljeno oružje u lov, unos tog oružja u Makedoniju je veoma jednostavan Lovcima je dozvoljeno da ponesu najviše dve puške različitog kalibra uz obavezno posedovanje “evropske dozvole”  i 200 lovačkih metaka.
Potrebni podaci, ime, prezime, broj pasoša ili lične karte kao i Vaša lovačka dozvola, dozvola za unos oružja i opis oružja ( marka, kalibar, serijski broj,evropska dozvola) moraju biti dostavljeni našoj agenciji minimum 45 dana pre datuma dolaska, zbog obrađivanja Vaše lovne dozvole i pozivnog pisma koje Vam šaljemo nakon Vaše potvrde (pozivno pismo je obavezno imati kod sebe na graničnom prelazu). U ovom navedenom roku će Vaša uplata akontacije, od 40 % cene aranžmana, biti i potvrda Vašeg dolaska.
Po Vašem zahtevu mi ćemo Vam poslati upitnik koji popunjavate sa gore navedenim podacima, uz priložene fotokopije istih dokumenata.
 Da bi se uveo pas u Makedoniju potreban je "evropski pasoš" koji obuhvata karton o vakcinaciji protiv besnila i najnoviju potvrdu veterinara o dobrom zdravstvenom stanju psa, koja se izdaje najviše 15 dana pre ulaska u Makedoniju.
Dodatne opcije  
Mogućnost kombinacije lova ili eventualne turističke ponude. 

Više iz ove kategorije « Lovišta Lov u Crnoj gori »

Ostavi komentar

Kalendar

« Septembar 2021 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
enfrdeitptrues

Brojač poseta

0.png6.png0.png1.png0.png5.png4.png
Danas165
Juče513
Ove nedelje165
Ovog meseca8935
Ukupno601054

Na sajtu trenutno

2
korisnika

Galerija

Galerija

Hilandar FACEBOOK

facebook hilandar

O Nama

Imamo partnerske zakupe u Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, posredujemo u organizacijama turističkih putovanja širom Evrope i specijalisti smo za verska putovanja a posebno za hodočašća na Svetu Goru i manastir Hilandar

saznaj više o nama

Mapa
Dunđerska br. 19. 18400 Prokuplje. Srbija

Facebook

Scroll to Top