Vi ste ovde: NaslovnaLovLov u HrvatskojLov sumske sljuke u Hrvatskoj

Lov sumske sljuke u Hrvatskoj

2425 puta

Aktivnost                          Lov sumske sljuke u Hrvatskoj
 Cena aranzmana                                                                                         980€ po lovcu
Lokacija                                                                                                        Okolina Splita
Sezona                                                                                           01 oktobar do.28 februar.
Način lova                                                                                                        Sa kerovima
Idealno za                                                                                                  Grupe, Pojedince
Opis
 Ukoliko želite da Vas mi sačekamo na aerodromu ili da sami dođete do svog odredišta,  lovišta koja Vam nudimo se nalaze na samo sat vremena vožnje autom od međunarodnog aerodroroma u Splitu.

Šumska šljuka je tradicionalna divljač na području Hrvatske. Tokom prolećnih i jesenjih seoba šljuke se zadržavaju kraće vreme i u našim lovištima. Pri tome traže vlažna tla mlađih šuma graba i hrasta, zbog svog karakterističnog načina ishrane. Zanimljiv i posebno cenjen lov na šljuke zasniva se na dve osnovne metode, doček šljuke na zemlji i buširanje. Lov na šljuke u proleće i jesen obavlja se dočekom za vreme preleta u sumrak i ujutro u svitanje.
Smeštaj
Mi Vam organizujemo smeštaj u lovačkom domu pored samog lovišta, a na Vaš zahtev možete biti smešteni u nekom od hotela prelepe Makarske na samoj obali Jadrana, uz adekvatnu doplatu.

U cenu aranzmana ulazi
Organizacija 3 dana lova 4 nocenja (pun pansion)
Pozivno pismo
Sva dokumenta potrebna za lov
Pratnja stručnog lica u lovu
Sva odstreljena divljač
Moguci dodaci
Jednokrevetna soba – 25€ po noći
Iznajmljivanje oružja – 25€  dnevno
Transport od aereodroma do lovišta i nazad – 180€
Transport u lovu - 50€ po vozilu

Aranzman ne uključuje: piće, prevoz do Hrvatske i nazad.
Cena za turistu                                                    350€ (4 nocenja sa punim pansionom).

Dodatne informacije
 Ukoliko želite da ponesete svoje omiljeno oružje u lov, unos tog oružja u Hrvatsku je veoma jednostavan. Lovcima je dozvoljeno da ponesu najviše dve puške različitog kalibra uz obavezno posedovanje “evropske dozvole”  i 150 lovačkih metaka dvocevke odnosno 25 metaka za karabinku.
Potrebni podaci, ime, prezime, broj pasoša ili lične karte kao i Vaša lovačka dozvola, dozvola za unos oružja i opis oružja ( marka, kalibar, serijski broj,evropska dozvola) moraju biti dostavljeni našoj agenciji minimum 45 dana pre datuma dolaska, zbog obrađivanja Vaše lovne dozvole i pozivnog pisma koje Vam šaljemo nakon Vaše potvrde (pozivno pismo je obavezno imati kod sebe na graničnom prelazu). U ovom navedenom roku će Vaša uplata akontacije, od 40 % cene aranžmana, biti i potvrda Vašeg dolaska.
Po Vašem zahtevu mi ćemo Vam poslati upitnik koji popunjavate sa gore navedenim podacima, uz priložene fotokopije istih dokumenata.
Da bi se uveo pas u Hrvatsku potreban je "evropski pasoš" koji obuhvata karton o vakcinaciji protiv besnila i najnoviju potvrdu veterinara o dobrom zdravstvenom stanju psa, koja se izdaje najviše 15 dana pre ulaska u Hrvatsku.

Dodatne opcije  
Mogućnost kombinacije lova ili eventualne turističke ponude.


 

Više iz ove kategorije « Lov medveda u Hrvatskoj

Ostavi komentar

Kalendar

« Septembar 2021 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
enfrdeitptrues

Brojač poseta

0.png6.png0.png1.png0.png4.png9.png
Danas160
Juče513
Ove nedelje160
Ovog meseca8930
Ukupno601049

Na sajtu trenutno

3
korisnika

Galerija

Galerija

Hilandar FACEBOOK

facebook hilandar

O Nama

Imamo partnerske zakupe u Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, posredujemo u organizacijama turističkih putovanja širom Evrope i specijalisti smo za verska putovanja a posebno za hodočašća na Svetu Goru i manastir Hilandar

saznaj više o nama

Mapa
Dunđerska br. 19. 18400 Prokuplje. Srbija

Facebook

Scroll to Top