Vi ste ovde: NaslovnaLovLov u SrbijiLov vuka u Srbiji

Lov vuka u Srbiji

35635 puta

Aktivnost - Lov vuka u Srbiji
Cena aranzmana 990€
LokacijaJužna i Istočna Srbija   
Sezona                                                                                                           Cele godine
Način lova                                                                                                           Sa čeke
Idealno za                                                                                                        Pojedince
Opis
Ukoliko želite da Vas mi sačekamo na aerodromu ili da sami dođete do svog odredišta,  lovišta koja Vam nudimo se nalaze na tri i po sata vožnje autom od međunarodnog aerodroroma Nikola Tesla u Beogradu.
 
Najbolji period za lov vuka je od sredine novembra do kraja marta. Lovi se na nadmorskoj visini od 700 do 1.500. Lov je organizovan sa zatvorenih čeka sa izolacijom i svim potrebnim komforom na mestima gde se vukovi prehranjuju tokom cele godine. Za 5 noći čekanja mogucnost odstrela je zagarantovana, naravno uz Vaše neophodno iskustvo.
U cenu aranžmana ulazi
Organizacija 4 danevih punih pansiona i 5 noći lova
Pozivno pismo
Sva dokumenta potrebna za lov
Pratnja stručnog lica u lovu
Procena trofeja sa obradom
Mogući dodaci
Jednokrevetna soba – 15€ dnevno
Sertifika CIC za nosenje trofeja -100€ po trofeju
Koriscenje džipa – 40€ dnevno
Transport od aereodroma do lovišta i nazad – 250€
Aranžman ne uključuje: piće, prevoz do Srbije i nazad.
Cena za turistu                                                 350€ (pet noćenja sa punim pansionom).
Cena vuka - 600€

Istaknuto
U zavisnosti od Vaših zahteva u vezi sa smeštajem, mi ćemo Vam poslati precizne podatke vezano za lokaciju, jer u ponudi imamo više lovišta na različitim lokacijama u Srbiji.
 
Dodatne informacije
 Ukoliko želite da ponesete svoje omiljeno oružje u lov, unos tog oružja u Srbiju je veoma jednostavan Lovcima je dozvoljeno da ponesu najviše dve puške različitog kalibra uz obavezno posedovanje “evropske dozvole”  i 200 lovačkih metaka.
Potrebni podaci, ime, prezime, broj pasoša ili lične karte kao i Vaša lovačka dozvola, dozvola za unos oružja i opis oružja ( marka, kalibar, serijski broj,evropska dozvola) moraju biti dostavljeni našoj agenciji minimum 45 dana pre datuma dolaska, zbog obrađivanja Vaše lovne dozvole i pozivnog pisma koje Vam šaljemo nakon Vaše potvrde (pozivno pismo je obavezno imati kod sebe na graničnom prelazu). U ovom navedenom roku će Vaša uplata akontacije, od 40 % cene aranžmana, biti i potvrda Vašeg dolaska.
Po Vašem zahtevu mi ćemo Vam poslati upitnik koji popunjavate sa gore navedenim podacima, uz priložene fotokopije istih dokumenata.
Dodatne opcije  
Mogućnost kombinacije lova ili eventualne turističke ponude
 

Više iz ove kategorije « Lov sumske sljuke u Srbiji

Ostavi komentar

Kalendar

« Septembar 2021 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
enfrdeitptrues

Brojač poseta

0.png6.png0.png1.png0.png4.png7.png
Danas158
Juče513
Ove nedelje158
Ovog meseca8928
Ukupno601047

Na sajtu trenutno

3
korisnika

Galerija

Galerija

Hilandar FACEBOOK

facebook hilandar

O Nama

Imamo partnerske zakupe u Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, posredujemo u organizacijama turističkih putovanja širom Evrope i specijalisti smo za verska putovanja a posebno za hodočašća na Svetu Goru i manastir Hilandar

saznaj više o nama

Mapa
Dunđerska br. 19. 18400 Prokuplje. Srbija

Facebook

Scroll to Top