NAJAM VOZILA SA VOZAČEM

 

Transferi do i od aerodroma

 

LIMO SERVIS - NAJAM VOZILA SA VOZAČEM

Turistička agencija “ Mladost Travel Group „  vrši uslugu prevoza do i od aerodroma „ Nikola Tesla“ u Beogradu ili BILO KOJE DESTINACIJE U SRBIJI  luksuznim putničkim vozilima  sa maksimalno 6 mesta za putnike marke Peugeot 307 SW

NIJE MOGUĆA PRODAJA PO POJEDINAČNOJ KARTI, VEĆ ISKLJUČIVO KAO NAJAM CELOG VOZILA ( RENT ) SA VOZAČEM !

Polazak iz Prokuplja i Niša je sa dogovorenog mesta ili adrese putnika, a iz Aleksinca, Ražnja, Paraćina, Ćuprije, Jagodine i Velike Plane sa dogovorenog mesta na auto putu. Vreme polaska isključivo u dogovoru sa putnicima i podređeno je vremenu poletanja - sletanja aviona sa aerodroma.

Povratak sa aerodroma do navedenih mesta je takođe po dogovoru sa putnicima jer za svaki transfer radimo poseban program putovanja. Vozač sa službenom akreditacijom čeka na izlaznom terminalu aerodroma.

Vozilo je opremljeno klima uređajem, kvalitetnim audio sistemom, sistemom za grejanje, velikim prtljažnim prostorom a u slučaju maksimalnog broja putnika krovnim koferom zapremine 430 litara, udobnim i prostranim sedištima, GPS uređajem, USB punjačem za moblne telefone i laptopove, ambijentalnim svetlima u boji, NA ZAHTEV i anatomski oblikovanim sedištem za decu sa posebnim sigurnosnim pojasevima, zatamnjenim staklima, ...

Upotreba cigareta, alkohola i opojnih sredstava izričito zabranjena u vozilima.

Dozvoljeni prtljag uračunat u cenu prevoza je shodno pravilima avio kompanije gde su putnici rezervisali avio prevoz. Svaki naredni kofer ili torba preko ovog broja tarifira se sa 5 eura u dinarskoj protivvrednosti uz OBAVEZNU prethodnu najavu broja dodatnih kofera.

Naši Opšti uslovi prevoza i transfer putnika usklađeni su sa Zakonom o saobraćaju na domaćem vanlinijskom prevozu putnika i pravilima koja važe za prevoz ljudi u avio saobraćaju i za različite avio kompanije koje posluju na teritoriji R Srbije.

Prevoz kućnih ljubimaca je dozvoljen  !

 


  Plaćanje ISKLJUČIVO preko tekućeg računa agencije Mladost Travel u dinarima :

Poštanska štedionica  200-2549320101011-55

                                                  

 

INFORMACIJE na tel. +38127 322 119 , +38127 321 115


 

NE RADIMO USMENE POTVRDE REZERVACIJE!

REZERVACIJE ISKLJUČIVO SMS ili E-MAIL PORUKOM na:

mob. :  +381 60 0274040              e-mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

TEKST PORUKE TREBA DA SADRŽI :

Tačan datum, vreme i mesto poletanja - sletanja aviona, ime i prezime putnika sa datumom rođenja, kontakt mobilni telefon putnika ( uslužni broj mobilnog ili fiksnog telefona ukoliko putnik ne poseduje vlastiti broj ), adresu na koju vozač dovozi – odvozi putnika, broj velikih i malih kofera, zahtev za anatomski oblikovanim sedištima za decu, napomenu za osobu sa invaliditetom ili napomenu za trudnicu. Odgovor na Vaš upit u pisanoj formi dobijate u roku od 24 časa .

  Transferi posle naše pisane potvrde i Vaše uplate na naš tekući račun su 100% sigurni !


Ime vozača i kontakt broj mobilnog telefona određuje se na 24 časa pre polaska !


 

 

PUTUJTE SA NAMA, MI POSTOJIMO ZBOG VAS !

Vaša Mladost Travel Group