Jeftine avio karte

Jeftine avio karte

 

Mi smo specijalisti za rezervacije jeftinih avio karata na svim destinacijama u svetu.

 

 

Amadeus ( globalni distributivni sistem) je kompjuterizovan sistem u vlasništvu Amadeus IT Group sa sedištem u Madridu, koji čuva, prima informacije i vodi transakcije vezane za vazdušni saobraćaj. Osnovan 1987. godine godine, a u punom radu od 1992. godine.Amadeus su osnovale tri avio avio-kompanije: Air France, Iberija i Lufthanza.

Prvobitno je bio namenjen i vođen od strane avio kompanija, a kasnije su kompjuterski rezervacioni sistemi prošireni za upotrebu turističkih agencija. Vodeći kompjuterski rezervacioni sistemi koji rezervišu i prodaju karte za mnogobrojne avio kompanije su poznati kao globalni distributivni centar.

Globalni distributivni sistemi sarađuju sa putničkim agencijama, lancima hotela, aviokompanijama, osiguravajućim društvima, železnicama, turoperatorima, velikim koorporacijama,aerodromima i rent-a-car službama.Amadeus je članica međunarodnih turističkih asocijacija IATA, OTA, SITA.

Amadeus spada u četiri trenutno najveća globalna rezervaciona sistema. Pored njega tu su i Galileo, Sabre i Worldsplan. Koristi ga preko 90.000 turističkih agencija širom sveta, 435 avio prevoznika, 29 rent-a car agencija, 280 lanaca, hotela i 87.000 hotela, 200 turoperatora, 113 agencija za putno osiguranje, itd.

Zaštita podataka klijenata,  jednostavno i brzo poslovanje kao i sigurna transakcija i nesmetano ostvarenje usluge osnovi je postulat Amadeus globalnog sistema.

Turistička agencija Mladost Travel, kao i mnoge renomirane svetske turističke agencije, svoje poslovanje iz domena rezervacije i prodaje avio karata zasniva na Amadeus rezervacionom sistemu. Tokom svih godina uspešnog poslovanja ovim rezervacionim sistemom, opslužili smo veliki broj naših klijenata.

Glavni principi kojima se vodimo su jednostavno, sigurno i jeftino. Trudimo se da olakšamo kupovinu avio karata, da ne izneverimo Vaše poverenje i da Vam damo najbolje ponude. Osim toga Vam nudimo i mnoge druge pogodnosti.

 

AVIO VODIČ

 

Letite do najpopularnijih destinacija
Pronađite jeftine avio karte
Iskoristite popuste i specijalne ponude
Rezervišite let bez muke