Vi ste ovde: NaslovnaO nama

O Nama

Turistčka agencija Mladost Travel osnovana je 01.04.2004. godine sa sedištem u Prokuplju u ulici Dunđerskoj br. 19. Od samog početka raspolagali smo vlastitim i vrlo komfornim poslovnim prostorom površine preko 55 m2 tako da agencija nikada nije menjala svoje sedište i poslovni prostor. Raspolažemo sa dve konforne kancelarije za rad sa strankama i prijemnim lobijem sa toaletom za putnike. Treća kancelarija je namenjena isključivo za potrebe zaposlenih u našoj agenciji: raspolaže kompletno opremljenom čajnom kuhinjom, nameštajem za odmor i opuštanje gde mogu i koristiti vreme za pauzu za obroke.

Svaka kancelarija ima svoj direktan telefonski broj, a agencija direktan broj faxa koji se uključuje isključivo automatski. Za sve zapošljene obezbeđeni su umreženi mobilni telefoni za besplatnu komunikaciju između zaposlenih u našoj agenciji. Za putovanja naših zaposlenih u inostranstvu raspolažemo sa više specijalnih mobilnih aparata i kartica za telefoniranje bez troškova roominga.

Naš poslovni prostor okružen je prelepim travnjakom, mini četinarima, sadnicama loze i smokve, sezonskim cvećem u lejama pored staze i zajedno sa ogradom od kamena čini da naš poslovni prostor izgleda i odiše u mediteranskom stilu. Ispred naše agencije a na samoj ulici raspolažemo sa nekoliko parking mesta u našem vlasništvu, koji su namenjeni isključivo za potrebe zaposlenih u agenciji i naših putnika.

Raspolažemo lepim i konfornim prostorom , na izuzetno atraktivnoj lokaciji i uz neospornu stručnost i ljubaznost naših radnika važimo za agenciju od poverenja sa konstantnim povećanjem broja putnika iz godine u godinu.

Posle deset godina uspešnog rada postali smo jedna od najboljih agencija u Srbiji. Raspolažemo vozilima za sopstvene potrebe, transfere naših putnika do i od aerodroma Nikola Tesla u Beogradu ili bilo koje destinacije u Srbiji. U ponudi je i luksuzni Mercedes Vito sa ali isključivo za zatvorene grupe najma vozila ( rent ) sa vozačem po principu LIMO SERVISA. 

Imamo i partnerske zakupe u Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, organizujemo u saradnji sa poznatim turoperatorima turistička putovanja širom Evrope i sveta. Specijalisti smo za kombi transfere do i od aerodroma Nikola Tesla u Beogradu za putnike iz okoline Prokuplja i Niša, lovni i ribolovni turizam, ekskluzivna venčanja u zemlji i inostranstvu, putovanja mladih, organizovan boravak mladih iz naše dijaspore,seoski turizam i verska putovanja a posebno za hodočašća na Svetu Goru i naš manastir Hilandar, a od skora i do manastira u Srbiji i Bugarskoj

 

PUTUJTE SA NAMA, MI POSTOJIMO ZBOG VAS!


Vaša Mladost Travel Group

 

enfrdeitptrues

Brojač poseta

0.png2.png5.png1.png4.png8.png4.png
Danas566
Juče818
Ove nedelje1384
Ovog meseca7156
Ukupno251484

Na sajtu trenutno

15
korisnika

Galerija

Galerija

Hilandar FACEBOOK

facebook hilandar

O Nama

Imamo partnerske zakupe u Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, posredujemo u organizacijama turističkih putovanja širom Evrope i specijalisti smo za verska putovanja a posebno za hodočašća na Svetu Goru i manastir Hilandar

saznaj više o nama

Mapa
Dunđerska br. 19. 18400 Prokuplje. Srbija

Facebook

Scroll to Top