Vi ste ovde: NaslovnaLovLov u SrbijiLov divlje patke i guske u Srbiji

Lov divlje patke i guske u Srbiji

4278 puta

                      
 Aktivnost               


Cena aranžmana                     1.100 € po lovcu (patke), 1.270 €  po lovcu (guske)

Lolacija                                                                                            Kovin,Vojvodina
Sezona                                                                                    01. septembar – 01.mart
Nacin lova                                           Lov sa mesta vabilicom i lokerima ili sa barke
Idealno za                                                                                         Grupe, Pojedince

Opis

Ukoliko želite da Vas mi sačekamo na aerodromu ili da sami dodjete do svog odredišta, Kovin se nalazi na samo sat i po vremena vožnje autom od međunarodnog aerodroroma Nikola Tesla u Beogradu.
 
Kovin je jedno od najboljih lovišta u Srbiji za ovu vrstu divljači. Nalazi se 3km udaljen od Dunava, a rukavac Dunava “Dunavac” dolazi do ivica grada i na njemu je pristanište
 
 Najbolji period za lov divlje patke je od oktobra do marta. Love se različite vrste patki, a to su:  Gluvara, Kržulja, Listarka, Zviždara, Crna liska.
Najbolji period za lov divlje guske je od kraja novembra do kraja februara u hladnim i maglovitim danima lovi se na preletu uz pomoć lokera. Vrste guske koje se love su: Glogovnjača i Lisasta guska.

Imate mogućnost izbora u načinu lova:
1.Lov sa mesta ( sa obale).
 Nemate porebe nositi prateću opremu za “lov iz vode” jer je sa Vama i uz Vas sve vreme ekspertiza stručnih pratilaca, kao i visoko kvalitetne vabilice i lokeri koji će Vam osigurati uspešan lov.
2.Vožnja barkom i lov sa iste.
Barka je kapaciteta do 15 osoba pod tim se podrazumeva do deset lovaca,  dva-tri stručna pratioca i kapetana barke. Barka je dobro opremljena i u sebi sadrži: grejanje, mini kuhinju, dva mala ležaja, toalet.
 
Smeštaj

Vaš smeštaj se nalazi u samom centru Kovina i samim tim gradski park i šetalište se nalaze na samo 10 m od objekta. Smeštaj je nov, savremeno opremljen ugostiteljski objekat prilagodjen evropskim i svetskim hotelijeriskim standardima koji omogućavaju prijatan odmor.
 U ponudi ima četrnaest moderno opremljenih soba i studio, za boravak od jedne do četiri osobe. Sve sobe kao i studio opremljene su sa kupatilom sa tuš kabinom i fenom, klima urđajem, TFT TV-om, radnim stolom i telefonom, kao i mini barom i garderoberom. Pristup internetu je obezbeđen bežičnim singalom na prostoru celog hotela. U sklopu objekta se nalazi moderan cafe restoran sa bogatim izborom jela
Gostima je obezbeđen parking prostor sa nadzorom, recepcija, sef za dragocenosti gde se mogu odložiti predmeti od vrednosti na čuvanje.

      U cenu aranžmana ulazi
Organizacija 3 dana lova 4 noćenja (pun pansion)
Pozivno pismo
Svi dokumenti potrebni za lov
Pratnja stručnog lica u lovu
Sva odstreljena divljač bez ikakvog ograničenja(patke i guske)
Svi transporti u lovu
Vabilice i lokeri

     Mogući dodaci
Jednokrevetna soba  – 15€ po noći
Iznajmljivanje oružja – 25€  dnevno
Transport od aereodroma do lovišta i nazad – 180€
Dodatni dan lova - 280€
Aranžman ne uključuje: piće, prevoz do Srbije i nazad
Cena za turistu                                               280€ (četri noćenja sa punim pansionom).
 

Dodatne informacije
 Ukoliko želite da ponesete svoje omiljeno oružje u lov, unos tog oružja u Srbiju je veoma jednostavan Lovcima je dozvoljeno da ponesu najviše dve puške različitog kalibra uz obavezno posedovanje “evropske dozvole”  i 200 lovačkih metaka.
Potrebni podaci, ime, prezime, broj pasoša ili lične karte kao i Vaša lovačka dozvola, dozvola za unos oružja i opis oružja ( marka, kalibar, serijski broj,evropska dozvola) moraju biti dostavljeni našoj agenciji minimum 45 dana pre datuma dolaska, zbog obrađivanja Vaše lovne dozvole i pozivnog pisma koje Vam šaljemo nakon Vaše potvrde (pozivno pismo je obavezno imati kod sebe na graničnom prelazu). U ovom navedenom roku će Vaša uplata akontacije, od 40 % cene aranžmana, biti i potvrda Vašeg dolaska.
Po Vašem zahtevu mi ćemo Vam poslati upitnik koji popunjavate sa gore navedenim podacima, uz priložene fotokopije istih dokumenata.
Dodatne opcije 

 

Ostavi komentar

Kalendar

« Decembar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Galerija

Galerija

O Nama

Imamo partnerske zakupe u Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, posredujemo u organizacijama turističkih putovanja širom Evrope i specijalisti smo za verska putovanja a posebno za hodočašća na Svetu Goru i manastir Hilandar

saznaj više o nama

Mapa
Dunđerska br. 19. 18400 Prokuplje. Srbija

Facebook

Scroll to Top